.

Cel mai bun motiv pentru alegerea lemnului

1. Casele din lemn au costuri energetice reduse, doarece materialul are o conductivitate termica redusa. Acest lucru nu inseamna doar costuri mai scazute pentru locuitori ci si un impact mai mic asupra mediului datorita economisirii combustibilului pentru incalzire.

2. Casele din lemn sunt mai confortabile din punct de vedere acustic, tot datorita proprietatilor lemnului. Mai mult decat atat, cercetatorii au demonstrat ca structurile din lemn diminueaza stresul. Efectul pozitiv asupra sanatatii este datorat faptului ca lemnul este 100% material organic. Un motiv mai putin cunoscut este capacitatea sa de a absoarbe mirosurile neplacute.

3. Varietatea de materiale combinata cu faptul ca lemnul este un material deosebit de usor, fac posibila schimbarea pozitiei usor si geamurilor atunci cand este nevoie.

4. Atunci cand familia se mareste, si casa se mareste. Structurile din lemn sunt simplu de extins.

5. Aspectul estetic are un rol important in alegerea lemnului drept material de constructie. Diversitatea nuantelor, esentelor si metodele de prelucrare pentru pereti, podea, tavan confera o estetica deosebita.

Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module